Иван и Вихра се разнежиха по детските снимки на Ава

Иван и Вихра се разнежиха по детските снимки на Ава
5 (100%) 1 vote

Иван и Вихра се разнежиха по детските снимки на Ава

Иван и Вихра се разнежиха по сладурско фото на малката Ава. Наследницата на тв продуцента и бившата водеща, днес е прекрасна млада госпожица и вече е във втори клас, но това не пречи на мама и татко с усмивка да си спомнят времето, когато още беше бебе и бутаха количката й в парка.

На страницата си в социалната мрежа, Вихра пусна снимка на Ава от 2006 година, която за минути събра стотици харесвания. С бяла блузка на цветя, синя дънкова шапчица и неизменните дънки, малката госпожица прави муцунки, които разтопиха всички фенове.

Малката Ава разтопи мрежата

Малката Ава разтопи мрежата

„Каква кукла само“, „Истинска сладурана“, „Бонбон“, радват се почитатели на Вихра. Много от тях още не могат да повярват, че симпатичното бебе, което виждаха с Иван и Вихра в парка преди години, вече е пораснало.

Гордият татко Иван Христов също с умиление си спомня първите години на Ава и често говори за нея в приятелска компания, а понякога и в телевизионен ефир, но винаги с много обич. Малката чаровница бе най-голямата радост и на двамата си родители и си остава най-важна за тях и след развода им.

Вихра разтопи феновете с детска снимка на момиченцето

Вихра разтопи феновете с детска снимка на момиченцето

Както е известно, Иван и Вихра преживяха доста бурен развод, особено след като връзката на продуцента с Ирина Тенчева стана публично достояние. Заради последвалите скандали, Иван дълго време не можеше да вижда дъщеря си. Към днешна дата отношенията между Иван и Вихра остават смразени, но въпреки това двамата се опитват да намерят общ език. И макар и скарани, снимките на малката Ава неизменно ги карат винаги да се усмихват.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар