Иван: Не знам какво се случва с Ава!

Гласувайте за статията

Тв водещият на „Къртицата“ призна, че има сериозни проблеми с Вихра

Личната драма на Иван Христов и Вихра продължава. Продуцентът и водещ на „Къртицата“ сподели в предаването на Карбовски, че е изключително притеснен за дъщеря си. По думите му двамата с Вихра продължават да воюват, а той почти не се вижда с детето си.

Иван не крие тревогите си за Ава

Иван не крие тревогите си за Ава

Докато гостуваше заедно с Андрей при Мартин Карбовски, Христов призна, че си има жестоки семейни проблеми. Той сподели, че преживява изключително тежки и болезнени моменти свързани с дъщеря му Ава.

„Какво се случва в държавата ми е на втори план, пред това какво се случва с детето ми“, заяви в прав текст Иван. Той не скри, че е изключително разтревожен за дъщеря си, но отказа да навлезе в подробности по темата. Коментарът си телевизионерът направи в отговор на въпрос на Карбовски, защо двамата с Андрей не се включат в протестите. Андрей откровено си призна, че ще запази личния си избор за себе си, докато Иван сподели, че политическите проблеми на страната въобще не го вълнуват в момента.

„Аз няма да отида на протест, тъй като в личен план имам проблеми с детето, а в работата си съм много зает“, повтори неколкратно той. И въпреки че не навлезе в подробности стана ясно, че проблемите му са отново свързани с Вихра.

Видео с интервюто на Иван и Андрей можете да гледате ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “Иван: Не знам какво се случва с Ава!”

 1. Росица Иванова

  юни 17. 2013

  той сам си избра това положение…

  Reply to this comment
 2. Ани Георгиева

  юни 17. 2013

  Така е,когато останат на втори план децата.Заради тях много семейства са се отказали да следват пътя на Иван.Децата ПРЕДИ ВСИЧКО!

  Reply to this comment
 3. Tzako Kostadinov

  юни 17. 2013

  ЕДНИ ПРАВЯТ ПАЧКИ НЯМАТ ВРЕМЕ ЗА ПРОТЕСТИ НЕ ЛЕСНО!

  Reply to this comment
 4. Vulkan

  юни 17. 2013

  Vulkan
  17.06.2013 – 21:18

  Не знае какво се случва със собственото му дете, защото не го интересува. Иван е непрекъснато със сълзи на очи, че детето му не го зачита за нищо. Какво очаква от това разбито детско сърце и изтерзана детска душа от жестокостта на един самозванец баща? Изостави си детето и изнесе прелюбодейството си на показ на залез слънце, най-аругантно и демонстрнативно, пред всички вестници, които детето му прочете. Нямаше търпение да подготви това клето дете за големия стрес, в който съзнателно го въвлече и вече години го измъчва, а сега проси милост. Никой няма жал към този хленчо. Мишкарството не е за истинските татковци.

  Reply to this comment

Добавете коментар