Иван Ласкин за претендентките за „Мис България“: Изпаднали статистки!

Гласувайте за статията

Актьорът с култови реплики по време на шоуто

Снощния лайф на „Мис България“ не мина без свежото присъствие на Иван Ласкин. Актьорът, който е добре известен с голямата си уста не пропусна за пореден път да си каже мнението за кандидатките за „Мис България“. Без много да му мисли Ласкин заяви, че момичетата не са ни никакви кандидат—миски, а „изпаднали статистки от „Джурасик парк“. С което окончателно закова водещите, опитващи се да твърдят, че това са най-красивите момичета на България.

Иван Ласкин разби кандидатките за "Мис България"

Иван Ласкин разби кандидатките за „Мис България“

Ласкин не пожали и фолк певицата Камелия като я закопа с коментара си относно външния й вид. „Отблизо си сбръчкана и стара“, заяви на фолк дивата той, но тя не му остана длъжна. В крайна сметка до скандал не се стигна, тъй като гостите в студиото бяха единодушни, че кандидатките просто нямат шанс за „Мис Свят“.

А Ласкин откровено си призна, че иска Пенка да спечели „Мис България“ не защото й симпатизира най-много, а заради колоритното й поведение и реакции.

След като не остави нито една кандидатка без критичен коментар, Кирил Ефремов не издържа и го попита „Има ли друга жена, която харесваш, освен собствената си?“,При което Ласкин го закова с коментара си, „Да — твоята“.Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Иван Ласкин за претендентките за „Мис България“: Изпаднали статистки!”

 1. Hristo Semovski

  юли 22. 2013

  Ivan Idol…..YES! (y)

  Reply to this comment
 2. Martin Georgiev

  юли 22. 2013

  Nai golemiq seltak det sum vijdal nekoga a sum vijdal dosta

  Reply to this comment
 3. Martin Georgiev

  юли 22. 2013

  😀

  Reply to this comment

Добавете коментар