Иван Ласкин скочи на Опосумите заради Николета

Иван Ласкин скочи на Опосумите заради Николета
5 (100%) 2 votes

Иван Ласкин съвсем очаквано не подмина поредното заяждане към него от страна на „Папараци“

Иван Ласкин отговори в типично негов стил не само на Николета, ами и на продуцентите Иван и Андрей

Иван Ласкин съвсем очаквано не подмина поредната порция заяждане към него от страна на Николета Лозанова и предаването й „Папараци“. Този път обаче устатият актьор нападна не само водещата, ами и продуцентите на таблоида – Иван и Андрей. Звездата от „Васко да Гама от село Рупча“ изригна срещу Опосумите, измисляйки им нов прякор – Джуджей.

Иван Ласкин нападна Иван и Андрей заради Николета

Иван Ласкин нападна Иван и Андрей заради Николета

Както сам Иван Ласкин обясни, това е нещо средно между джудже, Иван и Андрей – Джуджей. Самата плеймейтка също не беше подмината от обидите на актьора, който нарече и нея джудже, споделяйки нейна снимка от преди години. На която Николета е доста преди корекциите и която със сигурност ще я накара да се изчерви от срам, смеят се форумци.

Естествено, с обидното „джуджета“ Иван Ласкин визира твърде ниския ръст както на Лозанова, така и на Иван и Андрей. А поводът за гнева му е повече от ясен. В епизода на „Папараци“ снощи Николета Лозанова за пореден път излъчи кадри, в които се вижда как Иван Ласкин пие и след това се качва на личния си автомобил. Въпросното видео се излъчва за втора поредна седмица, този път без обработка. И съответно вбеси половинката на Алекс Сърчаджиева, който заяви, че кадрите са нарочно монтирани, за да изглежда все едно кара пил. А истината е съвсем различна.

От kliuki.net не се наемаме да твърдим кой е прав и кой крив. Факт е обаче, че Николета Лозанова поде кампания срещу Иван Ласкин след като той няколко пъти се подиграва на умствения й багаж и по-конкретно на липсата му. И дори й измисли обиден прякор, наричайки я „Никлозета“. Което със сигурност е вбесило самовлюбената плеймейтка, коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Иван Ласкин скочи на Опосумите заради Николета”

  1. mila

    окт. 28. 2014

    nikoleta izglezda mnogo zle sega vse edno metla e slozila na glavata si predi e bila hubava

    Reply to this comment

Добавете коментар