Иван Ласкин към Алекс Сърчаджиева: Не ставаш за водеща, като прегазена котка си!

Иван Ласкин към Алекс Сърчаджиева: Не ставаш за водеща, като прегазена котка си!
5 (100%) 2 votes

Актьорът пак подигра жена си

Топ актьорът Иван Ласкин пак захапа половинката си Алекс Сърчаджиева. След като взе на прицел тоалетите й преди дни, сега порасналият Васко да Гама от село Рупча разкритикува стила й на водене.

 Иван Ласкин пак унижи Алекс Сърчаджиева

Иван Ласкин пак унижи Алекс Сърчаджиева

В свой коментар Ласкин заяви, че Алекс е „водеща, която мячи като оцеляла от сгазване на пешеходна пътека парализирана котка!“. Актьорът обаче не се задоволи с това, а също така захапа и близката си приятелка Никол Станкулова, сравнявайки я с … мотика. Ласкин обаче стигна и по-далеч, коментирайки, че на синоптичката й липсва чар и е като „закачалка с излъчване на херинга.“, заяви той, пише sofiautre.bg.

Всъщност Ласкин посвети цяло сатирично есе на предаванията в ефира. И не пропусна никой от приятелите и познатите си в него. Въпреки това той заяви, че е написал всичко без лоши чувства. И просто е изказал мнението си от състоянието на телевизионния ефир.

Що се отнася до близките на актьора, те отдавна са свикнали с цветистия му речник и колоритен изказ. Половинката му Алекс Сърчаджиева обаче в последно време става все по-често обект на подобна сатира. И въпреки че актьорът се кълне във вечна любов и вярност на жена си и твърди, че я обожава, почитателите му започват да се питат защо си търси поводи да я напада непрекъснато.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар