Иван и Ирина с великденска изненада от наследниците си

Иван и Ирина с великденска изненада от наследниците си
5 (100%) 1 vote

Иван и Ирина споделиха как изглежда семейството им през очите на децата

Ирина Тенчева показа мила снимка с творенията на децата си. Водещата на „Ангел парк“ сподели фото с великденските опити на малките си дребосъци и дъщерята на Иван Ава. Трима бяха направили прекрасни великденски яйца с образа на котенцето „Кити“. Петте яйца представляваха семейството на Иван и Ирина с трите им деца.

Снимката буквално разтопи феновете на семейството, които изпаднаха в умиление. Прекрасни сте. „Най-хубавите великденски яйца“, „Да сте бели и засмени като тези яйца в живота“, пожелаха им още фенове.

Наследниците на Иван и Ирина им поднесоха забавна великденска изненада

Наследниците на Иван и Ирина им поднесоха забавна великденска изненада

На снимката с яйцата бяха изобразени Иван и Ирина и трите им деца. Малчуганите бяха закичили с лилава панделка яйцето изобразяващо майка им, докато наследничките на Иван и Ирина бяха украсили своите със сини. С черни папионки се отчетоха синът на Ирина и Иван. А водещият дори получи и папионка.

Освен изключително мил жест, който спечели заслужени комплименти, снимката предизвика и коментари в мрежата. Според някои това е отговорът на Ирина по повод обидата на Вихра, че водещата се е превърнала в слугиня. Ирина остави без коментар изказването й, като вместо това пусна серия снимки с малката Ава и децата си, на които всички изглеждат като голямо и много щастливо семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар