Иван и Ирина на семейна ваканция в Гърция (Снимки)

Гласувайте за статията

Иван и Ирина заведоха децата в Гърция

Истинска семейна ваканция с децата си организираха Иван и Ирина. Продуцентът и водещата си откраднаха малко почивка и заминаха за Гърция. По време на идиличното пътуване компания им правеха трите им деца—чаровната Ава на Иван и Вихра, както и малките деца на Ирина, които също много се забавляваха по време на излета.

Снимките споделени в социалната мрежа, разнежиха приятелите на Иван и Ирина. „Прекрасни сте“, „Истинско семейство“, „Каква идилия“, „Направо ви завидяхме!“, радват се те.

Иван и Ирина си подариха семейна ваканция в Гърция

Иван и Ирина си подариха семейна ваканция в Гърция

Чаровната водеща споделя, че обожава Бяло море и спокойната атмосфера край гръцките брегове. И е открила прекрасно и специално място, което всяка година посещава. По думите й, там се чувства изключително спокойна и умиротворена. И при всеки удобен случай посещава белите плажове.

За първи път Ирина си позволи да сподели в мрежата снимки от пътешествие с Иван, Ава и децата си. Покрай сложните отношения на продуцента с бившата му съпруга, мнозина са изненадани, че ексводещата на „Съпругите“ е омекнала спрямо Иван. Както изглежда обаче с времето Вихра е оставила лошите спомени зад гърба си. Въпреки че от време на време не пропуска да жегне новата половинка на бившия си съпруг с коментари по неин адрес в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

14 коментара to “Иван и Ирина на семейна ваканция в Гърция (Снимки)”

 1. Александрина

  апр. 05. 2014

  Горката Вихра, как ли понася тази никаквица Ирина да й развява детето по мрежата. Ирина Тенчева е много неразумна и рискова за децата глупава жена. Да се показва тя, защо излага на риск децата, тъпотията й е безгранична

  Reply to this comment
 2. линда

  апр. 06. 2014

  Александрина познаваш ли Ирина ? По – голяма никаквица от Вихра не познавам . Детето е и на Иван и ще си го развява където иска и с когото иска . Само тъпунгер може да хареса Вихра .
  Само вижте колко канала и предавания се въртят ама вихрата никой не я кани за водещ . Изкуствена и елементарна женица с предавания на ниво селска седянка . Кадърен водещ без екран не остава . Е излъга се Игнатов да и даде ефир ,а вихра го обърна на изповедалня -все жертва ,все ощетена . Адмирации за Ирина за супер предаванията които води . и е много красива .

  Reply to this comment
 3. Alexandrina

  апр. 06. 2014

  Линда, не познавам Вихра, но и най-смотаният мъж в България не е заливал с такава помия бившата си с лъжа публично, времето го доказа. Развяването на децата в интернет е много рисково и показва само безотговорност и ненаситена показност. Вихра е подала ръка на Ирина да работи и получи благодарност в съпружеското си ложе докато опитват с Иван да имат второ дете. Не им стигна това, изритаха тези дребни души Вихра и от телевизиите, за да не ги смущава. Любовта не е показване, лъжата – да.

  Reply to this comment
 4. тути фрути

  апр. 07. 2014

  Бре бре че много власт имал тоз Иван че да изрита Вихра от всички тв. Не Иван а тоталната некадърност на Вихра я изритаха. Сега обикаля като миндовата кучка по студиата , вече за да обяснява колко е щастлива….

  Reply to this comment
 5. Амелия Вокторофф

  апр. 09. 2014

  Ирина е пъти по-некадърна от Вихра, но с лъжа и коеарство прокуди това лъчезарно момиче, което й е подало ръка да заработи с нейното семейство, защото е вярвала в доброто. Студената Ирина е излъгала Иван за мнима изневяра с анонимен SMS,насъсква го да се изцепи пред всички тв, че Вихра му изневерила и той прочете публично пред Карбовкки тази анонимка за измислената от Ирина изневяраbна Вихра. Разголваха се, позираха пред медиите двамата Опосумови докато бяха женени и позират до днес, клатейки се върху една лъжа, но докога?

  Reply to this comment
 6. Силвана Матева

  апр. 09. 2014

  Много е права г-ца Вокторофф за позата, която ни натрапват. Изритаха Иван заедно с Ирина от всички елитни телевизии. Докато Бареков политиканства, му освободи временно своя ефир в ТВ7, от който Иван и Ирина разгониха всички сериозни рекламодатели. А какво следва след парите на Иван, като знаем от медиите, че Ирина само харчи и не може да ги заработи-смяна на караула със следващите й форумни изяви, стига да има присъствие.Как не запази една семейна тайна, всичко на показ и пред всички.

  Reply to this comment
 7. Krassy

  апр. 09. 2014

  Иван за скандала и за да е в телевизионен ефир срина Голямата Българка Васа Ганчева, Иван за скандала огласи в ефир и осъди в изневяра на всеослушание с лъжи майката на детето си, Иван за скандала обяви раждането на незаченато дете, предава всеки, Ирина – също, да им е хаир скандалното телевизионно ефирно мишкуване, а в краката им стъпкана,използвана и много бързо захвърлена с пренебрежение добрина. Колкото повече им даваш добро, толкова повече ти отвръщат със зло, голя-я-я-мо зло.

  Reply to this comment
 8. рус и пус

  апр. 11. 2014

  Вихра разведе Кузов ,тази нагла и проста жена не може да прости на Иван че е щастлив с Ирина , не може да преживее че паричките му не ги харчи тя. Постоянно се вре в медиите , като се надява да бъде поканена в някоя ТВ .Поспедствен журналист , невзрачна визия , но с многомного селска амбиция . Завистта ще я умори .

  Reply to this comment
 9. Prangova Mony

  апр. 11. 2014

  Кузов е голямата лъжа на Ирина, с която влудява Иван от ревност по Вихра,а той срича уж анонимния SMS в Карбовски tv с див хленч. Кузов не подозира и до днес живее щастливо с единствената си съпруга. А медиите се тресат от Опусум и Опосумка, те са наглеците на деня и вървят от лъжа към провал, който самата Ирина огласява на всеки 3 месеца.

  Reply to this comment
 10. татяна@малинова

  апр. 11. 2014

  Гледахте ли снощи резила на Тенчева в Денсинг Старс?Тази лелка не е адекватна. И на най-големия си враг не пожелавам съдът да го задължи да си остави детето и за минути при такова безмозъчно същество,резил,резил и пак резил.

  Reply to this comment
 11. NAIL Chukarov

  апр. 11. 2014

  Сега разбирам какво изживява Вихра по съдебно решение да изпраща детето си при тази изкукуригала злобарка Ирина Тенчева, Боже – е – е, опази , колко мъка за това дете цъ, цъ , цъ и всичко заради един рисков баща, но то милото не си го е избрало

  Reply to this comment
 12. симо

  апр. 12. 2014

  Обикновено изключвам тази лелка, но ме провокирахте да видя повторението на Дансинг Старс и нейната излагация.Съгласен съм, Ирина е неадекватна, няма връзка с главния мозък. Визията отблъскваща, косата опадала,с някакви превръзки на главата, жестикулацията е некоординирана, изказът е накъсан, провлачен, блъсна ме с негативното излъчване и отново я изключих.

  Reply to this comment
 13. родеф

  апр. 13. 2014

  вихра , хайде спри да пишеш негативни постове под различни имена . Колкото и да злобееш срещу Ирина ,ти си пораженец -нямаш мъж ,нито работа , грозна си ,завистлива и лигава . пълно куку .Дано Ава не прилича на теб.

  Reply to this comment
 14. NAIL Chukarov

  апр. 14. 2014

  Защо си губим времето в обсъждане на изгубените в лъжа и лецемерие Опосум и Опосумка, нека да ги оставим в заслужено пренебрежение, безразличие и мълчание.

  Reply to this comment

Добавете коментар