Ивайла и Бориса в скандал в Къртицата, Андрей им пуска ток

Ивайла и Бориса в скандал в Къртицата, Андрей им пуска ток
5 (100%) 1 vote

Ивайла и Бориса си спретнаха скандал в Къртицата, Андрей им пуска ток

Ивайла и Бориса си спретнаха жесток скандал в Къртицата снощи, а тази вечер амбициозните звезди преживяха жесток тормоз. Мис България бе принудена да пее, докато й пускат ток, а Александър Сано й акомпанираше. Зловещото изпитание постави пред огромно усилие миската. И въпреки че стоически го изтърпя, не скри неприязънта, към Иван и Андрей.

И ако скандалът снощи успя да се размине на косъм, то тази вечер зрителите бяха щедро компенсирани. Ивайла преживя изпитанието с тока, за да си осигури максимално време на арената.

Ивайла и Бориса забравиха за драмите в Къртицата след мисията с тока

Ивайла и Бориса забравиха за драмите в Къртицата след мисията с тока

Зрителите обаче не спират да коментират скандала и от снощи. Докато Ивайла нападаше Бориса, че не играе спортсменски и манипулира участници с поведението си, то Бориса пък бе категорична, че Ивайла се изявява като Диктатор. „Кети беше права – ти манипулираш всички — възнегодува манекенката по отношение на мис България.

Стоическото им изпитание, спечели публиката

Стоическото им изпитание, спечели публиката

В крайна сметка до бой между Ивайла и Бориса не се стигна, но по всичко изглежда, че тази вечер ще се разиграе решаващата битка. По време на номинациите двете ще се изправят една срещу друга и загубилата излиза на тест срещу Марина и може да си върви вкъщи.

Снощните драми и скандали обаче бяха забравени след жестокото изпитание, което Андрей им приготви. Участничките трябваше да пеят под токови удари, а болките бяха жестоки. Ивайла стоически издържа, но призна, че е било кошмарно. Неслучайно след това участниците я гледаха с уважение след преживяното.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар