Ивайла Бакалова в болница, Жоро в депресия от тревога!

Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова се оперира заради травмата, Жоро Стоянов се поболя от тревога

Ивайла Бакалова влезе в болница заради счупен крак, а ММА боеца Георги Стоянов направо се поболя от тревога. Мачото е толкова притеснен, че дори е готов да напусне състезанието, само и само да е до нея.

По време на играта вчера, Ивайла Бакалова се контузи. Миската се оплете във въжетата, падна лошо и си счупи коляно и кост. В момента красавицата е в болница, на операционната маса и прави всичко възможно да се възстанови от травмата. Жоро обаче е по-притеснен и от нея и място не може да си намери.

Жоро се поболя от тревога по Ивайла Бакалова

Жоро се поболя от тревога по Ивайла Бакалова

По време на лайфа сутринта, спортистът се обърна към камерите и пожела на Ивайла Бакалова бързо възстановяване. „Ще се видим след два—три дни, това ти беше пауза от Къртицата“, закани й се той. Спортистът е готов да даде всичко, само и само любимата му да се оправи. И макар до последно Ивайла да отбиваше ухажването му, факт е младият мъж е луд по миската и незнанието за състоянието й просто го убива.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова е в болница и ММА боеца е на тръни

Зрители дори коментират, че ММА боецът е готов дори да напусне играта, само и само да е с Ивайла в болницата и да я подкрепя. „То е ясно вече, че той е Къртицата, явно няма търпение да излезе и да е с нея“, споделят потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар