Ивайла Бакалова се усамоти в Дубай – защо?!

Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова избяга от родния светски шум, но защо се крие чак в Дубай, питат се в модните среди

Ивайла Бакалова имаше тежка година, а сега след като вече се е възстановила от травмата в Къртицата, се отдаде на усамотение, научи Kliuki.net.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова се крие в Дубай, събира сили

Манекенката се намира в Дубай при своя приятелка, разкриха очевидци, които са я щракнали в обикновена закусвалня. Бакалова смятала, че няма кой да я притеснява там, но ето че клюките се разчуха и у нас, писа изданието BLife.

Мис България не е в депресия, успокояват близките й, не е тази причината да се дистанцира от страната, твърдят те. По-запознати със състоянието на Ивайла Бакалова обаче издават, че тя имала нужда да се отърси от неприятностите, които я сполетяха.

Освен това напоследък хич не й вървяло и в любовта. Красавицата не можела да открие своята половинка и това я измъчвало.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова е угрижена и отслабнала

Понеже приятелките й знаят какво става в душата й, започнали да й уреждат всякакви нелепи срещи, за да я зарадват с някой кавалер.

Ивайла Бакалова още повече се ядосала и потънала в размисли за живота си. В момента тя е оставила дъщеря си Рая на родителите и се зарежда с енергия в чужбина, преди да се завърне и отново да се отдаде на ангажиментите си.

Засега може да се позволи да харчи пари и да търси спокойствието си, защото получи достатъчно солиден хонорар от Къртицата. Видно е, че тя съвсем е отслабнала след мъките, които се наложи да изтърпи. Ето защо не се съобразява много-много с какво се храни и не спазва диети.

Снимките разкриват една угрижена Ивайла Бакалова, която се движи леко като сянка…

Преди месеци ви я показахме на светско събитие, където също си личеше, че едва се усмихва за пред обективите. От тогава насам Ивайла предпочита по-скромните компании и не се бута в общественото пространство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар