Ивайла Бакалова провали последната мисия, доказа, че е Къртицата

Ивайла Бакалова провали последната мисия, доказа, че е Къртицата
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова се издаде, че е Къртицата, провали последната мисия

Ивайла Бакалова провали мисията в „Къртицата“. Двамата с Жоро претърпяха пълен провал и загубиха 6 000 лева в състезанието. Двойката си изигра успешно задачата да саботира мисията—Ивайла и Жоро провалиха състезанието и групата изгуби 6000 лева.

Поведението им по време на състезанието не остави съмнения, че един от тях е Къртицата, но зрителите все още са раздвоени кой от двамата е саботьора. За да си гарантират успешен финал следващата седмица обаче, участниците пратиха на елиминации Емил Каменов, който успя да бие Бориса на теста.

Ивайла Бакалова провали мисията

Ивайла Бакалова провали мисията

„Сигурен съм, че Ивайла и Жоро работят в екип, а един от тях е Къртицата. Ивайла Бакалова нарочно саботира играта, а Жоро използва страха си от високо и паниката на Иван, за да не изглежда всичко театър“, пишат зрители в мрежата.

Повечето от тях са категорични, че мис България е главен заподозрян за Къртица, тъй като поведението й в последните две мисии беше доста необичайно. Освен това красавицата даде ясно да се разбере, че не е особено мотивирана да се бори докрай, за да спечели, за разлика от предишните битки.

Жоро се отказа и издаде Къртицата

Жоро се отказа и издаде Къртицата

Жоро от своя страна явно е сключил споразумение с Мис България, че във всичко ще й помага. И без много да му мисли провали мисията, използвайки страха на водещия, за да не скача. Като по този начин Ивайла Бакалова си осигури 6000 лева за Къртицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар