Ивайла Бакалова – ползвана за подарък на съдружниците на Илия Павлов

Ивайла Бакалова – ползвана за подарък на съдружниците на Илия Павлов
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова била използвана от Илия Павлов, за да урежда сделките си

Ивайла Бакалова отдавна е спрягана за бивша любовница на покойния Илия Павлов. В светските среди дори се шушука, че участничката в Къртицата е станала Мис България именно заради връзката си с шефа на Мултигруп.

Илия Павлов бил първият мъж на Ивайла Бакалова

Илия Павлов бил първият мъж на Ивайла Бакалова

Това, което не се знаеше е, че Илия Павлов май ще се окаже първия мъж в живота на Ивайла Бакалова. Това твърдят колегите от вестник „Всеки ден“, позовавайки се на отлично информирани източници. Двамата се запознали благодарение на братята на Ивайла, които вече били привлекли вниманието на Дарина и Илия Павлови. Тогава миската все още е само тийнейджърка и бързо се увлича по заможния мъж.

Той пък от своя страна се възползва максимално от връзката им, твърдят от „Всеки ден“. Богаташът доста честичко предлагал Ивайла Бакалова като подарък за съдружниците и бизнес партньорите си, научиха от hotarena.net. Близки до покойния шеф на Мултигруп свидетелстват, че манекенката не веднъж е била използвана като завършек за някой успешно сключен договор, тъй като Илия Павлов имал навика често да я споделя заедно с бизнес партньорите си.

Като благодарност към тях, твърдят източниците на „Всеки ден“. Връзката между Ивайла Бакалова и Павлов била изключително ползотворна за бизнеса на милиардера и това била причината съпругата му Дарина да си мълчи и да не роптае срещу съперницата си. Макар да била напълно наясно какви ги върши съпруга й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Ивайла Бакалова – ползвана за подарък на съдружниците на Илия Павлов”

 1. коняка

  май 02. 2014

  Еми така е като циганите с няколко жени. Ивайла е парцал, но с по-висока цена, но въпреки това си е парцал, както всички известни парцали.

  Reply to this comment
 2. танита

  май 02. 2014

  Ивайла Бакалова е много злобно същество.Щом някой не върви по гайдата и веднага бива нападан.
  Голямо самочувствие, но без никакво покритие.
  Отмятането на косата и позата не е признак на висока култура .

  Reply to this comment

Добавете коментар