Ивайла Бакалова плаши с пластични операции

Ивайла Бакалова плаши с пластични операции
5 (100%) 1 vote

Мис България стресира с нова визия

Носителката на титлата „Мис България“ за 2001 година Ивайла Бакалова се появи в публичното пространство след дълго отсъствие и успя напълно да стресира почитателите си.

Бившата „Мис България” изглежда потресаващо. Визията й, която обикновено беше радост за окото на любителите на съвършенството, плаши и ужасява. Няма и помен от нежните и гладки черти на лицето й. Бившата манекенка изглежда като главна героиня от филм на ужасите.

Ивайла Бакалова показа потресаваща визия

Ивайла Бакалова показа потресаваща визия

Подпухнали устни, изпъкнали скули, сбръчкано чело—това видяха присъстващите на светско събитие, където моделката се появи. Неприятната визия на Бакалова отговори на много от въпросите на почитателите й защо любимката им не се появяваше дълго време в публичното пространство.

Миската плаши с вида си

Миската плаши с вида си

Вероятно Ивайла, в стремежа си да заличи следите от напредващите си години по лицето, е попрекалила с услугите на пластичната хирургия и е постигнала обратния ефект. И доста време далеч от погледите на феновете си се е опитвала да си подобри визията си или поне да върне предишния си вид.

Ивайла е неузнаваема сн. Булфото

Ивайла е неузнаваема сн. Булфото

iva 4Красивата българка, която спечели преди години с красота и съвършенство високия приз, след това успя да се изгради и като активна бизнес дама. За съжаление Ивайла не можа да пренебрегне съблазънта на пластичната хирургия за бързо и качествено подмладяване и плати скъпа цена за това. За което може би в момента съжалява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ивайла Бакалова плаши с пластични операции”

  1. Вайлъри

    Дек. 27. 2013

    Момичета, не и подражавайте! Глупостта няма почивен ден! Вижте резултата…

    Reply to this comment

Добавете коментар