Ивайла Бакалова отхвърлила Божидара заради любовите й!

Ивайла Бакалова отхвърлила Божидара заради любовите й!
5 (100%) 2 votes

Ивайла Бакалова не била съгласна с поведението на Божидара, която в любовта е доста ексцентрична

Ивайла Бакалова отхвърлила Божидара заради любовите й, научи Kliuki.net.

Манекенката днес се представя за особено задружна със сестра си Божидара, но до скоро нещата съвсем не са стояли така… Или просто в момента си правят реклама, а отношенията им съвсем не са цвете за мирисане, коментират и зрители на Къртицата.

Ивайла Бакалова отхвърлила Божидара заради любовите й, а днес се прави на благородна

Ивайла Бакалова отхвърлила Божидара заради любовите й, а днес се прави на благородна

Ивайла Бакалова е в шоуто и често споменава за Божидара. С приятелчето й Георги също я обсъждат, а Ивайла казва колко милее за нея.

Години наред обаче тя я е пренебрегвала, защото Божидара предпочитала да има в леглото си дами, а не представители на силния пол. Това е доста обидно, като се има предвид, че Божидара сама й споделила за своите наклонности и очаквала разбиране.

Не стига, че баща им не с грижи за тях и тотално се е отрекъл от дъщерите си, но и Ивайла Бакалова навирила нос и не искала да чува за роднината си. После те уж успели да намерят общи точки относно възгледите в живота си, пише изданието blife.bg.

Дизайнерката гостува на предаването Усещане за жена и обяви, че смята да пише книга. Вероятно ще включи тази история в нея, но подробностите сигурно са спестени, защото Божидара трудно простила на Ивайла за това, че й е обърнала гръб в тежък момент, докато тя търсила себе си.

Ивайла и Божидара са различни и техните мнения се разминават по ключови въпроси, но томахавката вече била заровена и сега те са си изключително близки.

А вие считате ли постъпката на Ивайла Бакалова за коректна?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар