Ивайла Бакалова ли е Къртицата? Първите улики сочат към нея

Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова е сред основните подозрения на феновете, че е саботьорът в Къртицата

Ивайла Бакалова се превърна в основния заподозрян на зрителите за Къртицата само дни след началото на шоуто. Съмненията на феновете се появиха още след първата игра, в която бившата Мис България се запъна и не можа да прескочи малко ровче с вода. И ако тогава забавянето на играта от нейна страна беше отчетено като притеснение и стрес, то първите улики, които от Къртицата дадоха на участниците, сочат именно към Ивайла Бакалова, убедени са зрителите.

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Русата перука, която беше оставена като първа улика, феновете свързват със сестрата-близначка на Ивайла Бакалова – Божидара. Която, както знаете, е руса. И това далеч не е всичко. Бдителни зрители дори успяха да вържат името на Ивайла с кода на името на Къртицата. „273493 ИВАЙЛА 2=И 7=В 3=А 4=Й 9=Л 3=А. Код на името на къртицата. Също сочи към нея. С малко логика се вижда, че именно Ивайла Бакалова е Къртицата“, пенят се форумци.

От kliuki.net не се наемаме да коментираме доколко логиката на зрителите е правилна или погрешна. Все пак шоуто е едва в началото си и тепърва следват още много жокери, които могат да насочат подозренията към един или друг участник, а не само към Ивайла Бакалова.

А какво е вашето мнение? Имате ли си вече фаворит за това кой е Къртицата?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар