Ивайла Бакалова и Божидара са нон-стоп до низвергнатата Божидарка

Ивайла Бакалова и Божидара са нон-стоп до низвергнатата Божидарка
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова и Божидара обгрижват нон-стоп низвергнатата си родителка Божидарка, те често са заедно и не се отделят за дълго от нея


Ивайла Бакалова и близначката й Божидара трудно могат да се радват на сплотено семейство, но за сметка на това, обгрижват редовно хулената си родителка, забеляза Kliuki.net.

Ивайла Бакалова и близначката й Божидара  са нон-стоп с родителката си Божидарка

Ивайла Бакалова и близначката й Божидара са нон-стоп с родителката си Божидарка

Майката на известните красавици Божидарка е неотлъчно до тях от малки. За сметка на баща им, с когото от години са в жестока вражда. Мъжът дори искаше да се отказва от тях завинаги, нещо, което е абсолютен прецедент у нас.

Той обвинява Божидарка, че е забременяла умишлено и без неговото съгласие. След това му откраднала апартамент, а Ивайла Бакалова и близначката й се облагодателствали финансово всячески от него.

Каква е истината за драматичната история, никой не може да твърди със сигурност, само те си знаят, но е факт, че Ивайла Бакалова и сестра й Божидара винаги намират време да бъдат до своята родителка и не я оставят, въпреки многобройните си ангажименти.

Връзките на Ивайла Бакалова може да се опишат като провал, но пък има подкрепата на майка си и сестра си. Манекенката сега е в Къртицата и макар да си намери напорист ухажор, твърдо отказваше да се сближи с него.

Изглежда Ивайла не иска да бърза, защото Георги й се струва недорасъл и без особено големи възможности, коментират запознати.

Факт е обаче, че тя от години е сама, освен няколкото мимолетни авантюри, но пък за най-близките си дава мило и драго – вижте кои са те за Ивайла Бакалова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар