Ива Стоянова: “Научих се да побеждавам себе си”

Гласувайте за статията

 

Лъчезарната водеща от предаването по ТV7 “БОдилник” – Ива Стоянова, съхранява доброто си настроение с възвишена философия за живота. Тя е благодарна на активните тренировки, които са й помогнали да пребори себе си.

 

Заразителната й усмивка е естествена и привлича хората. Ива има две дъщери, които много се гордеят с телевизионната й кариера. Самата тя се радва, че коментирана и обсъждана. Като републиканска шампионка по акробатика, тя се слави със своята упоритост и целенасоченост.

 

Ива се радва на щастлив брак и държи много на семейството си. Не крие, че имат разногласия вкъщи по някои въпроси, но с любов и разбирателство се справят със конфликтните ситуации.

 

Ива се справя с ролята си на майка, съпруга и телевизионна звезда. Лъчезарното й присъствие се харесва на зрителите, които предпочитат нейния сутрешен блок “БОдилник” по TV7.

 

Освен телевизионната си кариера, Ива пише стихове, които планира да издаде в стихосбирка. Стремежът на младата водеща е да се развива, използвайки всичките си таланти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар