Ива Софиянска показа бременно коремче

Гласувайте за статията

Съпругата на Антон Божков ще става майка  в края на годината

Бременната Ива Софиянска вече показва закръглено коремче. Наследницата на Стефан Софиянски, която се омъжи само преди ден, пусна своя актуална снимка, малко преди сватбата.

Ива Софиянска показа коремче

Ива Софиянска показа коремче

Чаровната Ива сподели снимка със семейството си, на която ясно се вижда закръглената й талия. Заради наедрялата си фигура Ива заложи на широка бяла рокля, скриваща състоянието й.

Очаква се дъщерята на Софиянски да стане майка едва в края на годината, но със сигурност вече й личи, че очаква бебе. Дори сватбената рокля на Ива, с която тя се венча преди ден, разкриваше закръгленото й коремче.

Преди два дни красавицата каза „Да“ на любимия си Антон Божков пред близо 300 гости в хотел „Шератон“.

До последно Ива се опитваше да запази сватбата си в тайна, като отказваше да сподели кога и къде смята да се омъжи. Въпреки това до медиите достигна информация за мястото на събитието. Фотографи обаче така и не бяха допуснати, а гостите споделиха, че са дали дума да си мълчат за всичко около сватбата. Над 40 бодигарда бяха ангажирани, за да държат любопитните на разстояние.

Сред гостите бяха Александър Сано и половинката му Нели Атанасова. Лично Лили Иванова пя на сватбата на Ива, изпълнявайки едни от най-големите си хитове. Говори се, че двойката е получила като подаръци солидни пликове с пари. А също и че планират да прекарат медения си месец във Франция и Испания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар