Ива Софиянска и Божков разделени от лятото – виж колко е тъжна!

Гласувайте за статията

Ива Софиянска и Божков не живеят заедно от лятото, но упорито крият причината за раздялата

Ива Софиянска и Антон Божков са сложили край на отношенията си още през лятото, научи Kliuki.net.

Тогава бизнесменът се изнесъл, но се предполагало, че е за кратко. Той редовно е забелязван в елитен столичен ресторант, където обаче нито веднъж не се появила Ива, пише Всеки ден.

Ива Софиянска

Ива Софиянска е тъжна след раздялата с Божков, но явно няма да се съберат пак

Божков пристигал с БМВ и четирима гардове, които го пазили зорко, докато той се хранил. Той бил само в компанията на приятели, поръчвал си бира и наденички, а жена му въобще не се вясвала.

Около 7 месеца след като двамата станата родители на бебе Мая, те са намерили повод за раздяла. Ива Софиянска не споделила със семейството си веднага, едва наскоро те узнали неприятната истина, че дъщеря им е самотна майка.

Съседите са категорични, че Божков не е идвал от месеци в апартамента им, а самата брюнетка често отсядала при Алиса Софиянска, защото не можела да понесе драмата.

Тя също ще напуска жилището, вече го е планирала и е въпрос на време да го стори. Явно Антон Божков нехае и за момиченцето си, тъй като не го е виждал от дълъг период, но това не го е накарало да се сближи пак с Ива Софиянска, коментират нейни близки, които са възмутени от постъпката му.

В момента той обитава дом в квартал Бояна и изглежда не прави планове да се връща при съпругата си.

Ива Софиянска пък излъчва тъга отдалеч, но е намерила смелост да се щракне и да се покаже на приятелите си. На доста от тях тя липсва, тъй като почти не се среща с никого и не споделя.

Божков не е от хората, които държат да се спекулира с името му в общественото пространство, а Ива Софиянска спазва правилото и е изключително деликатна, когато стане дума за връзката им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар