Ива Екимова в опасна близост с Месечков

Ива Екимова здраво е закопняла за ласки, подозират зрителите

Ива Екимова е закопняла за ласки, подозират зрителите, които днес станаха свидетели на горещи сцени, научи Kliuki.net.

Ива Екимова
Ива Екимова и Месечков се награбиха в Къщата

В следобедните часове цялата Къща беше притихнала. Всеки си се излежаваше по диваните или се беше отдал на тренировки във фитнес залата. Ива Екимова обаче не искаше да скучае и се спретна в свръхкъси панталонки и прилепнала блузка.

Тогава тя реши, че нейната най-лесна плячка ще е Наско Месечков. Танцьорът има чудесна слава сред нежния пол. Мадамите си падат по него, защото има супер тяло и умее да прави с него такива движения, че ги кара да спират дъха си.

Ива Екимова реши да се възползва от тези професионални ръце и буквално му скочи отгоре, за да я учи на стъпките, които знае.

Ива Екимова
Ива Екимова е закопняла за ласки и близост, подозират зрителите

Блондинката се оказа особено палава и се нахвърли с такова желание, че все едно вижда любимия си, кискаха се пред екрана феновете на ВИП Брадър.

Водещата не е точно примерната дама, за която се представя и това вече взе да лъщи в шоуто.

Тя обича да споменава бившия си – Дими от Сленг, който загина в катастрофа, но истината е, че още тогава се чуваха разни пикантни слухове за извънбрачните й отношения. Дали са верни твърденията за нейните изневери или просто някой се е опитал да я очерни, сега не може да се каже със сигурност.

Факт е, че очичките на стройната красавица са доста игриви и шарят наоколо, обсъждат я потребителит в мрежата. Ива Екимова тепърва ще разкрие онази своя същност, за която малцина са се досетили.

Месечков пък не пропусна да опипа прелестите на Ива Екимова. Той смело захвана задните й части и й показа разни хватки, които предполагат особено голяма близост между двама души.

А тя се превиваше от смях и май не приемаше насериозно урока си…

Вижте сами как се позабавляваха Ива Екимова и Наско Месечков!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.