Ива Екимова подля вода на Николета с Папараци

Ива Екимова подля вода на Николета с Папараци
5 (100%) 1 vote

Ива Екимова удари под кръста Николета, отмъква й „Папараци“

Ива Екимова нанесе жесток удар под кръста на Николета Лозанова. Плеймейтката в момента е водеща на „Папараци“, но може да се окаже със сериозна конкуренция. Полу на шега, полусериозно Ива Екимова даде заявка да бъде новата водеща на шоуто.

В нета вече тръгнаха коментари, че е много възможно, наистина да има рокада в ефира. „Ива Екимова е готина като водеща, има опит и определено по-добре се справя от Николета Лозанова“.

„Ива нямаше да каже, че би могла да води „Папараци“, ако нямаше реална възможност това да се случи. След като смениха името на предаването, нищо не пречи на Иван и Андрей да сменят и водещата“, гласят и други мнения.

Ива Екимова и Николета Лозанова пред нов скандал

Ива Екимова и Николета Лозанова пред нов скандал

Вряла и кипяла в светските среди, участник или наблюдател в едни от най-горещите интриги и скандали на хайлайфа тази година, Ива Екимова има амбицията да се изяви отново на екран. И защо да не е като водеща на шоуто на Николета Лозанова.

Докато плеймейтката седи на стари лаври и се кефи, че е свалила Венета Райкова от ефир, Ива Екимова точи зъби за нейното собствено предаване. И за пореден път се оказа, че в телевизионния бизнес приятелството трудно оцелява.

Докато бяха в ТВ7, Николета Лозанова и Ива Екимова бяха доста близки. Николета бе чест гост в шоуто на „Терминал 7“, а от своя страна Ива Екимова с удоволствие интервюираше нейни гости в „Поверително“, когато я поканят.

И тъй като критиките към Николета не спират, че не става за водеща, в публичното пространство се шушука, че Иван и Андрей се оглеждат за нейна заместничка. Нещо повече —още с влизането във ВИП Брадър — Ива Екимова не спря да ги хвали и да им благодари за всичко, което са направили за нея, пред всеки, който се съгласи да я слуша.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар