Ива Екимова и Петрозар се оплетоха в лъжи – заедно ли са?!

Ива Екимова и Петрозар се оплетоха в лъжи – заедно ли са?!
3 (60%) 1 vote

Ива Екимова и Петрозар определено съмняват всички с отношенията си

Ива Екимова стана за резил, малко преди да напусне ВИП Брадър. Тогава тя се изпусна за отношението си към Иво Аръков, а половинката й Петрозар бра голям срам в студиото.

Ива Екимова

Ива Екимова и Петрозар въобще не били двойка вече

Kliuki.net вече ви разказа, че на фона на поведението си, той всеки ден се изпуска, че страда заради изцепката на Екимова. От друга страна, двамата се държаха особено странно по време на ефир.

Когато излезе от Къщата, пиарката го целуна по бузата, той също не потърси по-голяма близост, която е естествена за влюбени хора като тях, писа изданието HotArena.net. Според вестник Уикенд, Ива Екимова и Петрозар отдавна не живеят заедно. Близките им приятели около тях обсъждат истината за ситуацията във връзката им.

Бизнесменът и вдовицата на Дими имали отворен тип отношения, но всъщност вече не ги задържало нищо един до друг. Те взели решение да са разделени, но да запазят добри чувства. Ива Екимова не искала драми и циркове пред обществото, тъй като щял да пострада имиджът й. Както се разбра и във ВИП Брадър, това е едно от най-важните неща за нея.

Блондинката нямала намерение да вдига сватба с Петрозар. Тя вече има два брака зад гърба си, той също е казвал заветното Да, така че такива планове не си правили. На финала на участието на Ива обаче, чухме, че те се канят да имат общо дете. Дали това е вярно или също ще остане част от тайните им уговорки, засега не може да се каже категорично.

Може пък Ива Екимова да си е променила мнението в шоуто и да е осъзнала какъв човек има до себе си, пишат загрижени за нея.

Те считат, че тя е наранена, затова не иска да поддържа дълбока интимност, дори и с Петрозар, който я измъкнал от дупката след смъртта на Дими.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ива Екимова и Петрозар се оплетоха в лъжи – заедно ли са?!”

  1. Билки

    окт. 27. 2014

    Има ли значение, всъщност 🙂

    Reply to this comment

Добавете коментар