Ива Екимова крие тъмно минало

Ива Екимова крие тъмно минало
5 (100%) 1 vote

Ива Екимова е заработвала в съмнителни клубове в Австрия

Ива Екимова предизвика на война бизнес дамата Ваня Червенкова

Ива Екимова крие доста тъмно минало. Това обяви шокиращо бизнес дамата Ваня Червенкова. Тя използва профила си във Фейсбук, за да изригне остро срещу пиарката. Която изглежда е имала неблагоразумието да я засегне със свое изказване.

Ива Екимова крие тъмно минало

Ива Екимова крие тъмно минало

Това вбесило Червенкова дотолкова, че тя реагира незабавно и то по начин, който ужасил Ива Екимова, разкриват близките й. Бизнесдамата се оказала запозната с живота на пиарката и то в доста подробни детайли. И то с неща, които Ива Екимова има защо да крие и от които се срамува ужасно.

По думите на Червенкова имащата се за успешна пиарка вдовица на Дими от Сленг си е изкарвала парите по доста съмнителен начин. „Спомни си за миналото си в специализираните клубове в Австрия“, заяде се бизнесдамата с напусналата ВИП Брадър Екимова.

Думите на Ваня Червенкова за Ива Екимова

Думите на Ваня Червенкова за Ива Екимова

Като недвусмислено заяви по какъв начин точно Ива Екимова си е изкарвала прехраната в определен период от живота си. От думите на Червенкова не става ясно дали това е било преди запознанството на блондинката с Дими или след смъртта му.

Факт е обаче, че скандалната бизнесдама е известна именно с факта, че знае доста мръсни тайни за родните ни ВИП-ове. Които треперят от нея и затова предпочитат да не влизат в пререкания с нея, научиха от Hotarena.net.

Ива Екимова обаче е имала неблагоразумието да я засегне със свое изказване, отново във Фейсбук, видяха онлайн потребителите.

От Kliuki.net не можем да твърдим със сигурност какво точно е изцепила пиарката, тъй като малко след като Ваня й отговори индиректно онлайн, стреснатата Екимова изтри поста си, издават я нейни приятели. „Ясно е, стреснала се е Червенкова да не сподели още подробности от миналото й“, убедени са запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Ива Екимова крие тъмно минало”

 1. Hili

  Ное. 16. 2014

  Всеки може да каже за всеки, че е бил в какви ли не клубове. Но какво от това? Никой не е сигурен, че това е истина. Когато някой реши да омаскари друг, може да измисли и дори да скалъпи доказателства за някоя лъжа.
  Ако знаете аз в какви клубове съм бииииил…..:))))) само дето никой не ме е виждал….
  В днешно време лъжи и подлости има всякакви. Да не им обръщаме внимание!

  Reply to this comment
 2. Magare

  Ное. 17. 2014

  В едно от предаванията Голямата уста Венета беше поканила бизнес дамата и някакъв травестит. Ива направи на timeline си на фб коментар от сорта че бизнес дамата и травестита са идентични. Бизнес дамата светкавично отговори на Ива с това което сте копирали и след това още по светкавично целият пост изчезна от страницата на Ива.

  Reply to this comment

Добавете коментар