Ива Екимова крие ринопластика – виж я преди

Гласувайте за статията

Ива Екимова също е жертва на суетата, но предпочита да крие този факт

Ива Екимова се е подложила на ринопластика, разкри само Kliuki.net.

Ива Екимова

Ива Екимова преди и сега след ринопластиката

Блондинката е жертва на суетата, тя не харесвала носа си и затова го клъцнала. Сега пиарката се разхожда с доста по-фин и прав нос, което е причина усмивката въобще да не слиза от лицето й. Значи си е заслужавало!

Всяка дама, която не се харесва, трябва да се погрижи за себе си и да носи със самочувствие красотата си, убедена е Ива Екимова. Тя обаче предпочита да не разказва много за корекцията си, тъй като ще излезе, че е от онези празноглави жени, които харчат парите си за подобни екстри.

А знаете, че Ива Екимова държи на имиджа си. Тя се има за успяла и много разумна, възпитана и премерена във всяко едно отношение.

Ива Екимова

Ива Екимова е жертва на суетата, сега вече се харесва

За нея и най-малката издънка е пагубна, поне тя така приема нещата, нищо че няма съвършени хора на тази земя.

Ива Екимова показва само едно лустро на личния си живот. Тя се справя сама с проблемите си и когато е хулена, предпочита да махне с ръка, да отвърне с добро и да обърне гръб на околните.

Ето така си затваря очите за злобата, с която понякога я пръскат родните потребители. Ива Екимова изглеждаше повече от различно в снимките от миналото си, това ще забележите и сами.

Няма как това да остане в тайна, колкото и на Ива Екимова да й се иска. Половинката на Петрозар явно страда от някаква мания, че всичко си има една лъскава фасада и не е нужно да се разваля с елементарни за всички недостатъци.

Ива Екимова вероятно има своите причини да се държи така, но явно това се отнася и до визията й. Тя трябва да е перфектна, поне по нейните разбирания.

И след като се е оставила в ръцете на хирурзите, сега тя се възприема точно като такава и нищо не може да попречи на високото й самочувствие.

Вижте сами Ива Екимова преди ринопластиката и сега!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар