Ива Екимова е щастливка в семейния дом с Петрозар

Гласувайте за статията

Ива Екимова е щастливка да се шири в дом, осигурен от Петрозар

Ива Екимова и Петрозар обитават уютно жилище, което не се слави с толкова екстри, но пък има всичко, което е нужно за една домакиня. Блондинката обича да се вихри в кухнята, когато не са навън на вечеря.

Ива Екимова

Ива Екимова си отглежда подправки на терасата

Тя неведнъж е показвала своите творения, а околните завиждат на Петрозар и дъщеря й. Kliuki.net ще покаже една част от атмосферата в дома на водещата. Всичко това е осигурено с помощта на Петрозар, който се е погрижил на Ива Екимова да не й липсва нищо.

Помним наскоро тя как му се отблагодари за всички жестове, които той прави за нея… Изглежда обаче двойката ще преодолее кризата и ще стопли отношенията си. Петрозар не е загърбил историята с Иво, която го наскърби, въпреки че не си призна в национален ефир.

Бизнесменът няма и намерение да закопава набързо флирта на Ива Екимова, засега той си има едно наум за нея. Пиарката обаче се старае да замаже гафа си, засега е отдадена на семейството, непрекъснато възклицава какъв прекрасен човек има до себе си и е нон-стоп екзалтирана по този повод.

Дано на Петрозар да се харесат тези думи и най-вече да му се сторят искрени, от сърце. В противен случай той ще вземе да си направи грешни изводи и не се знае докъде ще я докарат с Ива, опасяват се техните приятели. Те познават отлично Петрозар. Той е много свестен и отговорен, но когато е обиден, пази достойнството си по рицарски начин.

Едва ли ще позволи на Ива Екимова да го резили занапред, както и да си играе с чувствата му, категорични са те. В момента хората около тях са ангажирани с това да ги сплотят отново, защото ги харесват и знаят, че са един за друг.

Дали Ива и Петрозар ще забравят бързо случката и ще продължат заедно повече отпреди, само времето ще покаже.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар