Ива Дойчинова търси друга телевизия за своето предаване

Гласувайте за статията

Блондинката, чието предаване беше свалено от ефир, не се отказва от “Денят е прекрасен” и търси друга телевизия, която да й предостави възможност за изява. Бившата водеща се чувства обвързана със загубилото рейтинг предаване и не крие, че е много огорчена от така стеклите се обстоятелства.

Ива и Мавриков заедно обсъждат клюките в столично кафене и правят планове за нов проект. Двамата до такава степен се вживяват, че дори си представят, че са в ефир и провеждат “предаването” по сценарий. Бившите тв колеги бързо свикнаха един с други и сега чувстват осезаемо липсата на тв партньорството си. Ако Би Ти Ви не привлече отново блондинката, тя ще се присъедини към друга телевизия, за да стартира ново предаване, подобно на “Денят е прекрасен”.

Частната медия взе решението да свали от екран въпросната продукция, защото зрителите ставали все по-малко, а Би Ти Ви не обича да лансира губещите. Дали Ива ще успее чрез друга медия, скоро ще разберем, защото напористата блондинка не се отказва. Към бившите водещи се присъединява от време на време и Боги, но тя за разлика от тях, не тъгува толкова по “Денят е прекрасен”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ива Дойчинова търси друга телевизия за своето предаване”

  1. Angel

    апр. 26. 2011

    Taq ne se sprya

    Reply to this comment

Добавете коментар