Ива Дойчинова тъгува по “Денят е прекрасен”

Гласувайте за статията

Ива Дойчинова не може да си представи ежедневието си без “Денят е прекрасен”. Сутрешното предаване се е превърнало в част от самата нея. Емоциите й надделяват и тя не може да преглътне липсата. Ива не коментира решението на Би Ти Ви. Приема го твърдо, но няма как да се чувства щастлива.

Чаровната водеща си спомня за партнирането си с Боги. Двете пожънаха голям успех и дълго време се радваха на висок рейтинг. Зрителският интерес беше показателен за успешното сътрудничество на двете водещи. Стремежът на Би Ти Ви да разнообрази предаването и желанието на Боги да продължи кариерата си в радиото, се оказаха решаващи за “Денят е прекрасен”. Ива намира сили да се зарадва на почивката си. Тя крои планове за всичко, което иска да направи.

Ива е едно от лицата на “Нашите момичета: Лица от екрана”. Тя приема предложението на продуцентите, защото мисли, че това е една възможност да покаже истинската си същност. Водещата държи на семейството си, старае се да бъде близка с децата си, като ги възпитава на самостоятелност. Смята, че не е строга, дори прекалява с глезенето, но й се иска да изисква повече.

Ива има своя философия за нещата от живота. Стреми се към непрекъснато развитие и усъвършенстване. Не се отказва от изявите си в телевизията, защото се чувства прекрасно в ефир. Ива е благодарна на всички, които са останали верни на “Денят е прекрасен”.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “Ива Дойчинова тъгува по “Денят е прекрасен””

 1. Много ме е яд за това предаване,редовно го гледах,то беше едно от цветните петънца в ежедневието ми,които подобряваха настроението ми.Много позитивизъм имаше в него.

  Reply to this comment
 2. Anna Dacheva

  апр. 14. 2011

  beshe interesno zabavno I polezno predavane.

  Reply to this comment
 3. Atanaska Dimitrova

  апр. 14. 2011

  Харесвах предаването!Беше свежо и добре зареждащо за сутрин!Вярвам че ще има друго предаване което да е различно,позитивно!Няма начин в толкова равен част да слушаш за криминални деяния,насилие и битови скандали!БТВ е добра телевизияи ще ни предложи нещо добро!

  Reply to this comment
 4. Maria Dobreva Kamenova

  окт. 25. 2011

  Ина мен ми липсват и предаването,и водещите!

  Reply to this comment

Добавете коментар