Истинска тигрица! Вижте защо Моро хлътна по Марина!

Гласувайте за статията

Участничката в „Къртицата“ определено обича да провокира мъжкото въображение

Тази снимка на Марина предизвика доста  онлайн коментари

Тази снимка на Марина предизвика доста онлайн коментари

В последните дни вниманието на зрителите, а и на участниците в шоуто „Къртицата“ беше привлечено не толкова от търсенето на саботьора в групата, колкото от любовните неволи, споделели Марина. Бургазлийката, умишлено или не, се забърка в страхотна каша, предизвиквайки чувства в Моро, мъжа в ромската фамилия.

Съпругът на Валя дотолкова хлътна по Марина, че дори поиска да й отиде на гости в Бургас след края на шоуто, а върхът беше, когато пусна в раницата й бележка с обяснение в любов. Това му действие окончателно вбеси и без това разярената му съпруга, която се закани да го напусне.

Цялата драма предизвика оживени дискусии сред зрителите. Част от тях съчувстваха на Марина, че без да иска се е забъркала в скандал. Други от тях обаче са категорични, че участничката съвсем умишлено е предизвикала раздора в семейството флиртувайки с Моро. Самата Марина побърза да се защити, твърдейки, че не е флиртаджийка и не обича да флиртува. Затова няма как умишлено да е накарала Моро да си падне по нея.

Не така мислят обаче форумци. В онлайн пространството се коментират снимки, на които бургазлийката, типично за повечето млади момичета, е с доста предизвикателно изражение на лицето. Вижте ги и вие и преценете сами дали Марина просто обича да се снима предизвикателно или наистина е флиртаджийка.

марина1

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Истинска тигрица! Вижте защо Моро хлътна по Марина!”

  1. Кремена Христова

    юни 16. 2013

    флиртаджийка

    Reply to this comment

Добавете коментар