Истинска грация! Вижте младата Стелла Ангелова като гимнастичка!

Истинска грация! Вижте младата Стелла Ангелова като гимнастичка!
5 (100%) 1 vote

Видео от преди над 20 години с участието на каскадьорката се превърна в хит в нета

Изпълнението на Стелла Ангелова взриви нета

Изпълнението на Стелла Ангелова взриви нета

По време, а и след края на шоуто „Денсинг Старс“ по адрес на каскадьорката Стелла Ангелова се изсипаха камари с обвинения. Била прекалено непластична, изпълнявала движенията от танците механично и без никакво чувство, фактът, че е изключително бърза не бил достатъчен.

Едно видео обаче затвори устите на критиците. Карткото филмче е заснето през далечната 1985 година и показва млада гимнастичка, която буквално прави невъзможни комбинации и изпълнения с тялото си. Въпросната състезателка е… Стелла Ангелова! Младото тогава момиче се явява на състезание по художествена гимнастика от името на България. И печели първото място!

Не само това. Оказва се, че едно от движенията – изключително сложното задържане на топката с помощта на мускулите на гърба, не е било изпълнявано до този момент от нито една гимнастичка. Стелла е първата, която рискува и включва това изключително сложно движение в комбинацията си. Нещо повече, само две години по-късно легендарната Нешка Робева моли Стелла да научи на това движение друга гимнастичка – Бианка Панова, която по-късно печели европейска титла.

Насладете се и вие на неповторимото изпълнение на Стелла Ангелова като гимнастичка!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар