Истината! Защо Стела Ангелова крие годините си

Гласувайте за статията

Звездата от „Денсинг Старс“ крие, че е на 40

Звездата от „Денсинг Старс“ Стела Ангелова крие истинската си възраст. Чаровната каскадьорка, която нашумя покрай участието си в „Отмъщението“ упорито крие годините си.

Стела Ангелова крие годините си

Стела Ангелова крие годините си

Въпреки че никой не й дава повече от 30, Стела се представя пред всички за 38-39 годишна красавица. Блондинката е вярна на холивудската мода „вечно на 39“, пишат от kliuki.ws.

Оказва се обаче, че красавицата реално е минала 40-те. Но продължава да се изкарва няколко години по-млада от реалната си възраст.

Блондинката крие, че е минала 40-те

Блондинката крие, че е минала 40-те

И въпреки че никой не би й дал повече от 30 Стела упорито крие възрастта си. А според запознати причината за това е кариерата й като каскадьор. В Холивуд, където конкуренцията е безпощадна дори утвърдени красавици като нея са застрашени от по-младите си колежки. По тази причина бившата гимнастичка усилено се опитва да скрие истинската си възраст.

В интервю за Кеворк Кеворкян Стела с пренебрежение коментира, че в бранша й има доста „старички“ колеги. Повечето от тях са минали отдавна 40-те и не се радват на особена популярност. По тази причина самата Стела предпочита да смъкне 1-2 години от истинската си възраст. Но не само за самочувствие, а и за да си осигури повече ангажименти в Холивуд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар