Истината! Защо Алисия влиза със Златка във ВИП Брадър?

Гласувайте за статията

Певицата нямала търпение да натрие носа на бившата си съперница

Войната между Алисия и Златка е на път да се разрази с нова сила

Войната между Алисия и Златка е на път да се разрази с нова сила

Днешната новина, че бившите съпернички Алисия и Златка Райкова може да влязат заедно в къщата на ВИП Брадър разбуни доста духове. Както знаете, двете водеха сериозна война преди години, в основата на която беше вече бившата половинка на певицата, футболистът Валери Божинов.

Русата Златка се изфука, че е имала вземане-даване със сегашния съпруг на Николета Лозанова. И не само това. Плеймейтката обвини тогавашната си съперница, че е заработвала като проститутка в началото на кариерата си. Звездата на „Ара“ пък не остана по-назад, наричайки Райкова „алкохоличка“.

Двете дори си спретнаха грандиозни скандали по време на съвместното им участие в първото издание на „Денсинг Старс“. Точно заради това фактът, че може пак да ги видим заедно в риалити формат, озадачи доста фенове. Почитателите на певицата се чудят какво би я накарало да живее под един покрив с доскорошната си съперница?

Според запознати, причината Алисия да се навие, не била в хонорара. Певицата имала да разчиства стари сметки с плеймейтката, която се позволи да се фука, че е спала с гаджето й. И видяла удобна възможност да го направи именно във ВИП Брадър. В момента Алисия разполага с всичко, което Златка винаги е искала – пари, хиляди фенове и слава, коментират феновете. Докато кариерата на плеймейтката е в пълен застой.

Точно заради това Алисия нямала нищо против да съжителства с позабравената моделка. „Иска да й натрие носа с успехите си, 100%. И да я накара да се чувства като пълна неудачница“, категорични са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар