ИСТИНАТА за БарекOFF! Кой подля вода на водещия?

Гласувайте за статията

Николай Бареков отрече, че е уволнен и е бесен след слуховете, които разбуниха обществото

 

Водещият Николай Бареков остава в ТВ7. Телевизията направи официално изявление, след като в медиите плъзна слух, че той вече не е част от екипа. „Тиражираната информация, че Николай Бареков е подал оставка е груба лъжа и не отговаря на истината. Николай Бареков е член на борда на директорите на TВ7, Нюз7 и Супер7, както и Изпълнителен директор на трите телевизии, избран с гласовете на собствениците – английския фонд „Алегро капитал“. Всичко друго е опит за подмяна на истината, която обслужва различни икономически интереси”, гласи съобщението на ТВ7.

Николай Бареков остава! Засега!

Николай Бареков остава! Засега!

Логичният въпрос кой и защо подля вода на Бареков е актуален, но все така висящ в пространството. Някои веднага навързаха нещата с отстраняването на Люба Кулезич и решиха, че журналистката е намесена в заговора. Няма потвърждение засега тя да има пръст в подобна развръзка, но подводните течения, които се заформиха в предизборната ситуация явно са много силни и разнопосочни. От ръководството на ТВ7 също намекват, че някой има икономически интерес от това, но дали говорят само за рейтинга си, остава в тайна. Високата ни гледаемост може да е стреснала някои хора, каза и самият Николай Бареков, но това също е доста спорна тема. Мнозина са на мнение, че в очите на зрителите ТВ7 не представя всички гледни точки, а вместо това защитава определени политически кръгове.

Бареков беше символично шамаросан и при появата си във Варна, което стана причина и за провал на мълчаливия протест в града. „До вчера се кланяше на Бойко и му беше върл привърженик, а сега се обърна по незнайни причини, явно разбра от къде духа вятърът!”, „ТВ7 е поръчкова, а Бареков е достатъчно опетнен, няма да позволим да яхне вълната и да ни използва”, бяха категорични участниците в митинга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ИСТИНАТА за БарекOFF! Кой подля вода на водещия?”

  1. Това е СКАНДАЛ! Има ТАЕН ЗАГОВОР срещу НИКОЛАЙ БАРЕКОВ!

    Reply to this comment

Добавете коментар