Истината! Росен Петров се махнал от Слави след скандал за родна красавица?!

Гласувайте за статията

Сценаристът и Дългия заформили любовен триъгълник с бивша изгора на Слави

Някогашните първи приятели се изпокарали заради жена

Някогашните първи приятели се изпокарали заради жена

От години в публичното пространство се шушука за причините, довели до разпадането на екипа между Слави Трифонов и Росен Петров. Както е добре известно, двамата някога бяха изключително добри приятели, а Петров беше и главен сценарист на „Шоуто на Слави“.

Внезапно обаче пътищата на двамата се разделиха и Росен изненадващо за всички напусна екипа на Дългия. Като причина за решението си сценаристът изтъкна желанието си да се посвети на новия си проект „Нека говорят“. Феновете обаче недоумяват защо новото му предаване е наложило напускането на шоуто на Дългия. Тематиката на „Нека говорят“ е съвсем различна от вечерното шоу на Слави, а времето и дните, в които двете предавания се излъчват, са съвсем различни. Така че за конкуренция не може да става и дума.

Този факт подхранва слуховете, че Росен и Слави са се разделили заради жена. Въпросната дама е не коя да е, а Венета Харизанова, за която от години се говори, че топли леглото на Дългия зад гърба на годеницата му Мартина. В един момент обаче и Росен се увлякъл по дългокраката красавица, а това никак не се харесало на Дългия, научи HotNews. Двамата имали страхотен скандал, след който Росен нямал друг избор освен да се махне.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар