Истината! Николета проговори за участието си в клипа на световни звезди

Гласувайте за статията

Плеймейтката лично даде отговор на слуховете, че ще се снима в клипа на световноизвестни рапъри

Николета лично сложи край на слуховете

Николета лично сложи край на слуховете

На личната си страница във Фейсбук Николета категорично опроверга ширещия се от няколко дена слух, че рапърите Wiz Khalifa и Tyga ще я снимат в клип към тяхна песен. „Поредната спекулация. Ако ще и Милко Калайджиев да ме иска няма как да стане“ заяви съпругата на Валери Божинов. С това самата тя сложи точка на клюките и приказките. Със статуса си Николета не пропусна да направи реклама и на започващото скоро шоу „Къртицата“, в което тя ще участва.

Истината е, че със статуса си госпожа Божинова не отрича дали е била поканена за клипа, дори напротив. С думите си тя намеква, че подобно предложение е имало, но тя го е отхвърлила заради участието си в шоуто.

Този опит за самореклама разсмя голяма част от феновете на звездата. „Какво искаш да кажеш, че си получила покана от световни звезди и си я отказала?“ смеят се хората. И припомнят, че преди няколко години имаше подобна случка, отново инициирана от Николета. Плеймейтката беше пуснала слух, че се е снимала в клип на рапъра Akon, а самият той дори се бил влюбил лудо в нея и всеки ден й подарявал букети от по 1000 рози. Само че въпросният клип така и не видя бял свят, а феновете се питат дали и сегашният слух не е просто поредния PR ход на плеймейтката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар