Истината! Люси разкри защо се разведе с Преслава!

Гласувайте за статията

Двамата все още се чуват и виждат от време на време

Люси е бил лудо влюбен в Преслава

Люси е бил лудо влюбен в Преслава

Люси Иларионов най-накрая се съгласи да разбули една от тайните в личния си живот, която от години вълнува феновете му. Режисьорът разкри каква е истинската причина за разпадането на брака му с манекенката Преслава. Както е известно, Люси винаги е пазел много ревниво информацията за жената, за която се твърди, че е най-голямата му любов, отказвайки да сподели какво е довело до разрива между тях.

В интервю за вестник „Шоу“ режисьорът разкрива истинската причина за развода. Оказва се, че в основата на раздялата не е твърде многото работа и на двамата, която не им позволявала да отделят достатъчно време един на друг. Не са и многобройните изневери, които приписват на режисьора и за които Преслава научила. Истината е, че Люси искал да има деца, докато моделката не била готова за тази важна стъпка. „Едно време казваха: “Не мога да си намеря мъж да се оженя и да си родя деца”, сега не можеш да си намериш жена да ти роди деца! Малко се обърнаха нещата“, с тъга споделя режисьорът.

Люси издаде, че въпреки развода, двамата с Преслава не са развалили отношенията си и все още поддържат връзка. При последната им среща Преслава дори го помолила да не коментира отношенията им, тъй като в живота й имало нов мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Истината! Люси разкри защо се разведе с Преслава!”

 1. goliama pevica be6e mir na praxa I.

  Reply to this comment
 2. Neli Xristova

  апр. 14. 2013

  ???

  Reply to this comment
 3. Vania Rumenova

  апр. 14. 2013

  КВА ПЕВИЦА БЕЕЕЕ, ТАЗИ Е МАНЕКЕНКА.

  Reply to this comment

Добавете коментар