Истината! Кейт и Чарлз не се понасят (Вижте как се издадоха)

Истината! Кейт и Чарлз не се понасят (Вижте как се издадоха)
5 (100%) 1 vote

Кейт и Чарлз не се понасят, издадоха се на официално събитие

Кейт и Чарлз не се понасят, а вече дори не успяват да го скрият. Кралската двойка стана обект на жесток скандал, след като принцът се ожали, че семейството на снаха му дори не му дава да вижда внука си.

За да замажат гафа, от кралската служба организираха семейно събиране в Уестминстърското абатство. Наложи се чак принц Филип и кралицата да се намесят, за да съберат Кейт и Чарлз заедно на едно място.

Пред камерите принцесата показа игра достойна за Оскар и вероятно щеше да заблуди всички, ако след официалната размяна на любезности със свекър си и Камила бе продължила да се усмихва. От фотографите обаче не убягна факта, че бременната Кейт с усилие крие отвращението си, секунди след като е раздала целувки на свекър си и корнуолската херцогиня.

Кейт и Чарлз открито не се понасят

Кейт и Чарлз открито не се понасят

Принцът се обърна на другия край и дори не погледна снаха си, а Кейт повече не го погледна, докато се появи кралицата. Уилям направо си затвори очите, за да не му се налага да общува с баща си и Камила, а единствена херцогинята продължи да играе ролята си, на очарована от семейната среща.

Погледът на Камила говори сам по себе си

Погледът на Камила говори сам по себе си

Пред принц Филип и кралицата двете двойки се държаха изключително дружелюбно, но след края на службата, никой не изчака останалите, за да се сбогуват. Щом кралицата и принц Филип си тръгнаха, Кейт и Чарлз дори не си размениха учтиви любезности за сбогуване. Принцът и жена му се изнесоха набързо, а Кейт и Уилям останаха, за да се срещнат с поданиците. След което двойката напусна абатството изключително бързо, без да крият облекчението си, че с церемониите е свършено.

Шоуто свърши, а кралските особи дори не се сбогуваха след службата

Шоуто свърши, а кралските особи дори не се сбогуваха след службата

Поведението на Кейт и Чарлз само затвърди слуховете, че никак не се обичат. „Тя едва сдържаше презрението си в негово присъствие, а той дори й обърна гръб, за да не я гледа“, коментират присъстващи. Мнозина подчертават, че Кейт и Уилям не са взели за събитието и принц Джордж, което със сигурност щеше да успокои слуховете, че не дават на дядо му да го вижда. „Ясно е, че между херцозите на Кеймбридж и принца на Уелс отношенията са достигнали точка на замръзване. Няма да успеят да го крият още дълго“, коментират още свидетели на случката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар