Истината! Андреа проговори за Божинов

Гласувайте за статията

Фолк певицата заяви, че футболиста й е като сестра

Фолк певицата Андреа най-после разкри какви са отношенията й с Валери Божинов. Изпълнителката сподели, че двамата не са имали връзка и са били просто като… сестри.

Андреа: Валери ми беше като сестра

Андреа: Валери ми беше като сестра

В интервю за Венета Райкова Андреа призна, че двамата наистина се познават. Тя не отрече, че преди години са били близки приятели, но само дотам. „Споделяше ми различни неща от личния си живот, и аз му разказвах за моя“, спомня си изпълнителката. И допълва, че гледа на футболиста като сестра.

Водещата Венета Райкова обаче не изглеждаше особено склонна да й повярва. И директно й заяви, че според нея и тя, и Златка Райкова, и Николета дори да са отричали, са се „возили на едно и също влакче“.

Що се отнася до отношенията между Андреа и Николета фолк певицата не скри, че са се отдалечили една от друга. Каква е истинската причина за раздялата им Андреа отказа да коментира, но категорично заяви, че никога не е отправяла злобни нападки по неин адрес.

Андреа отрече да има нещо вярно в коментарите, които й се приписват. И изрично подчерта, че нито се сърди на Николета, нито е имала нещо общо с мъжа й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар