Истината! Алисия кръшкала на Ники със Стефан Сечков?!

Гласувайте за статията

Певицата първа изневерила на футболиста

Алисия първа изневерила на Ники Михайлов

Алисия първа изневерила на Ники Михайлов

Пикантен слух се носи из светските среди от няколко дена. След като наяве излезе аферата на Алисия с брата на Вили Сечкова – Стефан, близки до певицата разкриват как точно е започнала връзката им. Оказва се, че звездата на „Ара“ и Стефан поддържали отношения доста преди Алисия да постави край на връзката си с вратаря.

Всичко започнало като моментно увлечение и Ася, както е истинското име на певицата, нямала намерение да се отказва от луксозния живот, който богатият наследник Михайлов й осигурявал. С времето обаче нещата се задълбочили, а новината, че половинката му кръшка, стигнала и до ушите на футболиста, научиха от ХотАрена.

Така двамата решили, че няма как да продължават с връзката си и взели решение да обявят, че се разделят, без да изпадат в подробности. Този вариант устройвал Ники, тъй като му се спестявал срама, че е рогоносец. Неочакваната новина преобърна доскорошните предположения за края на връзката между двамата.

Припомняме ви, че след като стана ясно, че Алисия и Ники се разделят, феновете веднага се нахвърлиха на вратаря, обвинявайки го, че склонността му да изневерява е дошла в повече на певицата и тя си е събрала багажа. Изглежда обаче истината е доста по-различна и бившата на Валери Божинов е тази, която е кръшнала първа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар