Ирина захапа Зорница Линдарева: Пази боже да стане психолог!

Ирина захапа Зорница Линдарева: Пази боже да стане психолог!
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева и Зорница Линдарева на нож

Ирина Тенчева и Зорница Линдарева се захапаха. Бившата водеща не скри в мрежата, че е направо „очарована“ от компетентността на бившата на Тачо като психолог. В опит да блесне в предаването на Сашо Диков не само като любовница на съпруга на Жени Калканджиева, Линдарева доста се изложи. До там, че Ирина и приятелите й обстойно я обсъдиха в социалната мрежа.

Бившата водеща призна, че й е смешно и тъжно да гледа как Зорница се излага. В същото време се притеснява, какво би било, ако наистина бе решила да работи като психолог. „Страшно ще стане ако си отвори кабинет за психологически консултации и психотерапия…“, написа тя, а приятелите и я подкрепиха. По всичко изглежда, че Зорница Линдарева не се ползва с особено уважение не само от кръга на Николета Лозанова.

Ирина подигра Зорница Линдарева

Ирина подигра Зорница Линдарева

Ива Екимова също не остана по-назад. На страницата си в мрежата тя написа, че е пропуснала интервюто със Зорница, но не съжалява за това. „Замених Дикоff с един изключително тъп и повърхностен филм. От коментарите ви разбирам, че съм направила по-добрият избор“, написа тя.

irina 2

Самата Зорница Линдарева се опита да блесне с остроумие и стил в предаването, но направо я разкъсаха в мрежата. Зорница заяви, че предпочита да бъде запомнена с интелекта си, а не с личния си живот, но всъщност именно така стана популярна.

Ива Екимова не закъсня също с коментар

Ива Екимова не закъсня също с коментар

Мнозина си спомнят, че при първата раздяла между Жени и Тачо точно тя пусна снимка на себе си с бизнесмена и се разкри като другата жена в семейството му. Във „ВИП Брадър“ също се оказа в центъра на скандалите и отново блесна под светлините на прожекторите именно като бившата любовница на Тачо.
„Не мога да разбера, как жена, която сама се постара да се прочуе с една определена репутация, сега се опитва да се изкара сериозна личност. Ами няма как да я вземат на сериозно, а Ирина с основание ще й се подиграва и ще я взима на подбив. Това е нелепо просто“, гласят коментари в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ирина захапа Зорница Линдарева: Пази боже да стане психолог!”

  1. Veni

    февр. 11. 2015

    Тенчева е също толкова лека жена, колкото Линдарева и се упражнява в същото амплоа, без образование за това. Поведението и на двете е арогантно, натрапчиво, впрягат антуража си от клакьори да ги информира как по-лесно да разтурят набелязаното поредно семейство. Раждат деца за да задържат бягащите от тях през глава мъже. Хвани едната, удари другата и двете с една и съща цел-само женени мъже и също еднотипни: неуравновесени, лутащи се, непохватни злобари, комплексари

    Reply to this comment

Добавете коментар