Ирина Тенчева се похвали с уютен дом

Ирина Тенчева се похвали с уютен дом
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева сподели снимки от прекрасния си дом и очарова всички

Тв водещата Ирина Тенчева се похвали с уютния си дом. Звездата от ТВ7 сподели снимка, с която показа колко прекрасен дом има. Ирина сподели снимките от семейна вечеря. С оригиналната подредба на масата я изненадала малката й дъщеря. Прекрасната изненада е направена в новия дом на водещата в Драгалевци, където неотдавна се премести цялото семейство.

Както самата Ирина разкри, момиченцето приятно изненадало майка си с подреждането на масата, малко преди вечеря. Щастливата половинка на Иван останала очарована от милия жест. И побърза да сподели с приятелите си, хубавия момент. Приятелите на семейството им пожелаха повече подобни изненади и щастливи моменти.

Ирина показа прекрасния си дом

Ирина показа прекрасния си дом

Снимките на Ирина са от новия дом в Драгалевци, който Иван купи неотдавна за порасналото си семейство. Дълго време Христов и половинката му обитаваха друго жилище в столицата, но след обир на дома им взеха решение да се преместят в по-сигурен и по-спокоен дом.

Ето къде живее водещата

Ето къде живее водещата

Самата Ирина рядко показва дома си, но този път не пропусна да сподели щастливия повод. Запален антиквар, водещата на „Ангел парк“ е декорирала целия си дом с ретро мотиви. Звездата на ТВ7 признава, че обожава да пазарува старинни мебели. И се е постарала да придаде уютен вид на новия си дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар