Ирина Тенчева преди 10 години: С 10 кг по-малко (Снимка)

Ирина Тенчева преди 10 години: С 10 кг по-малко (Снимка)
4 (80%) 2 votes

Ирина Тенчева изпадна в носталгия по миналото, припомня си младежките години преди да стане майка

Ирина Тенчева изпадна в носталгия по миналото. Телевизионната водеща сподели в личния си профил във Фейсбук своя снимка от преди десет години. Естествено, към кадъра половинката на Иван публикува и съответният коментар, уточнявайки колко стар всъщност е фотосът.

Ирина Тенчева (крайната вдясно) преди 10 години

Ирина Тенчева (крайната вдясно) преди 10 години

И иронично добави, че на десетгодишната снимка тя самата е с десет килограма по-малко. Както и с няколко деца по-малко. За сметка на това обаче с 3-2 мечти повече. На снимката Ирина Тенчева позира заедно с приятелки, а визията й, макар от преди цяло десетилетие, беше доста добре приета от онлайн потребителите.
Гаджето на Иван е била още по-руса, с модерната тогава прическа „вафлички“, костюм и тъмни очила.

„Изглежда си супер, много е добре“, впечатлени са форумци. Други пък добавят, че не вярват на думите й, че на снимката е с 10 килограма по-слаба от сега. „Няма как сега да тежи чак толкова повече“, съмняват се в думите на водещата феновете.

Припомняме ви, че Ирина Тенчева и Иван Христов скандализираха родното светско пространство като започнаха връзката си докато и двамата бяха женени за други. Очевидно обаче любовта им се оказа по-силна тъй като по думите на близките им те са все така щастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Ирина Тенчева преди 10 години: С 10 кг по-малко (Снимка)”

 1. Pandushka

  юни 06. 2014

  Обратната й захапка не се е променила. Гримьорката й явно много я мрази, защото допълнително подчертава издадената й и много по-голяма долна устна – като пеликан 😀

  Reply to this comment
 2. Дони

  сеп. 16. 2016

  Много злобна женица, личи си че е зла, властна и манипулираща. Противна с лисича муцуна. И хавана този льольо в делириум от алкохола и го върза с едно дете. Ще прогледне и той след време. С какво е повече от бившата му не виждам? А той голям глупак наистина. Да зарежеш своето и да гледаш две чужди се иска голям акъл.

  Reply to this comment

Добавете коментар