Ирина Тенчева избухна – виж как унижи звездите с патешки устни!

Ирина Тенчева избухна – виж как унижи звездите с патешки устни!
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева изрази нетърпимостта си срещу патешките устни на родните звезди

Ирина Тенчева явно не понася, когато родните звезди чупят устни и си ги правят като на патки, забеляза Kliuki.net!

Водещата на „Град на ангели” даже се подигра със силиконките, които вече започнаха да се роят всеки ден, писа изданието lifestyle.bg.

Ирина Тенчева се подигра на патешките устни на родните звезди

Ирина Тенчева се подигра на патешките устни на родните звезди

За да демонстрира колко е тъпо това селфи поведения, Ирина Тенчева използва себе си и нацупи джуки в същия стил. Тя иронизира тенденцията сред момичетата, които копират всяко нещо от популярните лица.

По думите на Ирина Тенчева фолк гърлите редовно позират с патешки устни, вдигната вежда и си придават някакъв вид интелектуална сериозно. Не, че им се удава, но това е съвсем отделна тема… Тя се смеела на това описание до скоро, но вече е сигурна, че модата на тези снимки тотално е промила мозъците на младите.

Докога ще е това, пита се Ирина Тенчева, но явно категоричен отговор по въпроса не може да има. Нейна дружка се е включила на профила й и подчертава, че практиката надали ще секне скоро, защото на пазара има такова търсене, харесва се от някои и дамите само чакат да навирят муцунки в нета…

Лошото е, че съвсем невръстни девойчета също са обхванати от безумието, но колкото и да им се обяснява, че са смешни, те си мислят, че дъжд ги вали, обобщават трети ситуацията.

А вие как ще коментирате реакцията на Ирина Тенчева?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар