Да съм с теб на Мария 20 бона (Гущеров-старши я финансира)

Да съм с теб на Мария 20 бона (Гущеров-старши я финансира)
5 (100%) 1 vote

Да съм с теб на Мария се оказа най-скъпия проект в поп фолка. Певицата се изръси с повече от 20 000 лева за видеото към последното си парче. Този път изпълнителката получила парите буквално като великденски подарък от свекър си. Който решил да я финансира.

Доскоро главен спонсор на Мария бе половинката й Християн Гущеров, но скъпото хоби на жена му, взе да идва в повече и на бизнесмена. По тази причина последната прищявка на певицата бе финансирана от свекър й Добромир Гущеров, когото изпълнителката обожава и приема като свой баща.

Мария с невероятно скъп проект

Мария с невероятно скъп проект

Щедрият кандидат — свекър на звездата дори не мигнал, когато трябвало да извади солидната сума. Предвид факта, че само за Марая Мария плаща по 8 000 лева на месец за детска градина, разходите за новия клип на певицата се оказали капка в морето.

Да съм с теб на певицата струва 20 бона

Да съм с теб на певицата струва 20 бона

За сметка на това изпълнителката разполагала с най-добрия екип, който може да се наеме. И резултатът е невероятно скъп проект. Да съм с теб на Мария не оглави класациите, но пък се приема доста добре от феновете. Някои от тях дори заявиха, че певицата се връща към предишното си „Аз“, когато беше на върха на кариерата си.

Зложелатели пък подмятат, че Да съм с теб на Мария е просто поредната й прищявка. „За какво ги снима тия сесии и клипове — нито по турнета ходи, нито по участия, просто няма смисъл от тях, само харчи милионите на семейството си“, твърдят те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар