Ирина и Иван самата проза на празника – ядене и пиене!

Гласувайте за статията

Ирина и Иван не могат да заблудят никого, че са романтични, дори и на Свети Валентин

Ирина и Иван изумиха с прозаичните си разбирания за днешния празник, видя Kliuki.net.

Вероятно бременната водеща е от онези, които смятат, че на 14 февруари по-добре да се лее червено вино и да се отбелязва Трифон Зарезан.

Ирина и Иван

Ирина и Иван си разменят ето такива любовни жестове…

Свети Валентин е на заден план, а и какво по-хубаво действа на мъжа, освен вкусното ястие, отбелязва Тенчева. Тя се похвали с “творбата” си в мрежата и веднага събра възторжени коментари.

Ако съдим по реакциите, проблем няма. И все пак е чудно, как Ирина и Иван, двойка като тях, която разби две семейства, за да бъде заедно и уж беше обединена от невероятната си любов, неглижира романтиката за сметка на яденето и пиенето.

Разбира се, че днес доста хора ще се отдадат на кулинарни страсти и класни напитки, но не това е единственият смисъл на Свети Валентин, отбелязват запалени по датата. Според тях, ако не сега, кога иначе можем да си покажем колко държим един на друг.

Техните противници пък са на обратното мнение.

Всеки ден от годината е повод да обърнем внимание на любимото същество, да му подарим цвете или да сътворим друг жест за него. Ирина и Иван сигурно са от вторите.

Те ще си организират семейна вечеря в тесен кръг и в компанията на децата ще се радват на домашния уют. Имайки предвид, че Тенчева скоро ще става майка отново, едва ли ще иска да се суети в столичните заведения.

Там вече се загрява за шумните купони и суматохата определено ще е значителна, а за една бъдеща родилка, това не е най-адекватната среда.

А вие вижте на какви удоволствия се отдават от няколко дни Ирина и Иван покрай Свети Валентин!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Ирина и Иван самата проза на празника – ядене и пиене!”

 1. тончо

  февр. 14. 2015

  Е, вие какво искате да правят хората на Св. Валентин- да се кипрят по кръчмите и да надуват розови балони и сърца ли? Не са ли на купон- край, не са модерни и не се обичат! Списвачът на статията да отиде на психолог!!!

  Reply to this comment
 2. lil

  февр. 14. 2015

  ЕДНО МИ Е ИНТЕРЕСНО.НЕ СПРЯХТЕ ДА ПИШЕТЕ ЧЕ ИРИНА РАЗБИВА СЕМЕЙСТВА . Абе кажете нещо за Вихра Петрова . Тя разведе Милан .Разболя го и сега се прави ни лук яла ни мирисала Мисли се за много умна и начетена . А е празна повърхностна и мноооого досадна !

  Reply to this comment

Добавете коментар