Ирина Флорин за Станка Златева: Тя е примитивна!

Ирина Флорин за Станка Златева: Тя е примитивна!
5 (100%) 1 vote

Касиел Ноа Ашер и Ирина унижиха Станка в шоуто на Лозанова

Николета Лозанова нанесе невиждана обида на Станка Златева. Световната ни шампионка по борба се превърна в обект на клюкарско обсъждане от герои в предаването на Николета. Сценаристите на Лозанова не пропуснаха да засегнат златното момиче на българския спорт, принизявайки я до обект на клюки, между Касиел Ноа Ашер и Ирина Флорин.

Докато говореше за престоя си във „ВИП Брадър“ Ирина засегна и темата за Станка. Тя намекна, че според нея на спортистката не само й липсва финес, но е и примитивна и други неща. И докато дори продуцентите на предаването спестиха подробности от личния живот на Станка, то Ирина и Касиел обсъдиха на дълго и на широко въпросите по деликатни теми, които шампионката е задавала.

Ирина Флорин оплю Станка Златева

Ирина Флорин оплю Станка Златева

По думите на Ирина, любопитството на Станка за отношенията между мъжете и жените, говорели, че тя има проблеми с това. Флорин дори разказа, че Станка непрекъснато разпитвала Лияна и Йоана за връзките им.

Ирина и Касиел обсъдиха нашироко  личния живот на Станка Златева

Ирина и Касиел обсъдиха нашироко личния живот на Станка Златева

В хода на разговора певицата и Касиел не пропуснаха да обсъдят надълго и нашироко личния живот на Станка Златева. Каиел дори целенасочено задаваше въпроси по темата, които сценаристите на Николета й подаваха.

Из форумите обаче се възмущават, че плеймейтката е дръзнала да засегне националната шампионка по този начин. „Е, как не я беше срам!“, „Така и не оставиха Станка намира!“, пишат критиците.Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар