Ирина Флорин: Мариян само си играе с Лияна!

Певицата разкри интересни истории от Къщата

Излизането на Ирина Флорин от „ВИП Брадър“ бе съпътствано с интересни разкрития за ситуацията вътре. Певицата разказа, че отношенията между Мариян и Лияна са доста сложни, а моделът май не изпитва истински чувства към нея.

Въпреки че многократно декларира, че е влюбен в Лияна, Мариян споделил с Ирина, че навън го очаква друга жена. И отношенията им били много близки. „Твърди, че Лили съвсем не му е безразлична, а в също то време казва, че има приятелка отвън“, казва Ирина, пред Гала. При това споделя, че при всеки удобен случай Мариян се пъха в леглото на певицата. „Какви са наистина неговите чувства към Лили не знам“, признава Ирина. И допълва още, че самата тя е силно озадачена от поведението му.

Ирина проговори за отношенията между Мариян и Лияна
Ирина проговори за отношенията между Мариян и Лияна

Както стана ясно Мария и Лияна са най-новата двойка във „Вип Брадър“. Екранните Барби и Кен обаче изглеждат оплетени в доста сложна връзка. И докато зрителите се надяват предаването да роди трайна връзка между тях, съквартирантите се съмняват, че е възможно. Причината е, че Мариян очевидно само си играе с чувствата на Лияна. И трупа рейтинг на неин гръб, за да победи в играта.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.