Ирена Милянкова стана продавачка, свършиха парите на Чолов

Гласувайте за статията

Ирена Милянкова работи, за да издържа децата си

Ирена Милянкова стана продавачка, научи Kliuki.net. Свършиха парите на Чолов и красивата актриса и манекенка е принудена да работи, за да издържа четирите си деца.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова едва свързва двата края

Съпругата на Росен Чолов забрави за лукса. Днес брои левчета и работи като продавачка в магазин за портмонета, писа изданието HotArena.net. Заплатата й е около 800 лв. Което за едно петчленно семейство е доста недостатъчно. На ръба на мизерията.

Ирена Милянкова и Росен Чолов се наслаждаваха дълго време на охолство в палата си в Горна баня. Какви години бяха за тях само. Лукс и комфорт. Но всичко си има край.

Росен Чолов бе арестуван и обвинен в сводничество. Принцът полетя зад хубавите затворнически решетки. А красивата му съпруга Ирена Милянкова бе изгонена от приказния палат. И май приказката също свърши дотук.

Заплатата на продавачка е някогашната й дневна издръжка. Ирена Милянкова е на ръба на бедността. Притисната в ъгъла се налага да работи нещо, каквото и да е. Все пак има четири гладни дечица, които трябва да нахрани, да облече. Да им осигури някакъв спокоен живот. Сама жена трудно би се справила, но животът е доста суров, понякога просто нямаш избор, коментират в мрежата по адрес на хубавицата.

Славата на Чолов също подпомага застоя на кариерното развитие на Ирена Милянкова като актриса. Там трудно отново ще пробие. Лошата слава си взима своето. Реномето е важно. А в случая на Ирена Милянкова, като съпруга на Росен Чолов, си е направо сринато.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар