Ирена Кирова с лукс трапези покрай Мария

Гласувайте за статията

Ирена Кирова живее като принцеса, благодарение на Мария и Гущеров

Ирена Кирова нямаше да види такъв лукс в живота си, ако не беше Мария и гаджето й.

От известно време сестрата на Отварачката е станала като ходеща реклама на баровски ресторанти, видя Kliuki.net. Тя не спира да споделя на какви трапези има удоволствието да се радва покрай Мария.

Ирена Кирова

Ирена Кирова вдигна стандарта, сяда само на луксозни трапези вече

Двете здраво цедят Гущеров, който спонсорира всяка прищевка на любимата си, включително и на нейното семейство. Мария обожава сестра си и се погрижила да не й липсва нищо, поне докато може да уреди този въпрос.

Месечният бюджет, който заделяла за нея, бил предостатъчен, че Ирена Кирова да си позволи свръх скъпи ястия всеки ден. Тя рязко вдигна стандарта си на живот, благодарение на Мария и Гущеров. Освен, че се глези да изглежда перфектно, тя разполага с финанси, за които може да мечтае, ако се издържаше сама.

Откакто Мария е с Християн, намазва не само тя, но и верните й близки. А сега, като един бъдещ съпруг, той съвсем щял да жертва състоянието си, за да е доволна Мария и да го издига все така на пиедестал. Певицата е като един пиар за богаташката фамилия, тя винаги знае кога да покани правилната медия, как да бъдат поднесени коректните питанки, за да изтъкне Гущерови и самата себе си.

Преди седмици Мария се похвали със заведението, което смята да отваря Хриси. То ще бъде създадено в тяхната резиденция, която е уникална сграда, а клиентите нямат търпение да се озоват вътре. Мария подгря всички за този нов проект, раздуха плановете, които уж бяха в тайна, за да може да подсигури навреме интереса към неповторимия обект.

Мария ще се подвизава като кралица там, ще стои с лицето си, а неизменно до нея със сигурност ще бъде и Ирена Кирова.

Гущерови буквално ще позлатят близките на пайнерката, която явно е омагьосала Хриси завинаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар