Ирен Онтева се подмлади и стана неузнаваема

Ирен Онтева се подмлади и вече не прилича на себе си

Ирен Онтева опъна фейса и вече е направо неузнаваема. Бившата половинка на Христо Сираков спешно мина лифтинг на лицето, след като папараци я изловиха в потресаващ вид и вече се хвали с бебешки гладка кожа. Феновете й обаче не могат да я познаят, а някои дори твърдят, че това е друга жена. И помен няма от меките и нежни черти на манекенката—всъщност Ирен Онтева направо не прилича на себе си, смятат някои.

Бившата изгора на Христо Сираков от няколко години дели покрив и легло с известен италиански бизнесмен, с когото ту се събира, ту се разделя. Към днешна дата не е ясно дали двамата са все още заедно, но фактът, че Ирен се появи в дамска компания на модно ревю предизвика коментари, че от известно време го раздава соло.

Ирен Онтева направо се подмлади
Ирен Онтева направо се подмлади

Новите корекции на манекенката са изпилен нос, по-плътни устни и видимо наедряла гръдна обиколка. „Май е наливала силикон в деколтето“ подмятат потребители из форумите.

Ирен Онтева бе сред най-популярните манекенки в края на миналия век. Красавицата изглеждаше феноменално и неслучайно бе смятана за една от най-красивите жени в България. Влечението й по пластичните процедури обаче й донесе само неприятности. И от бившата муза на Христо Сираков много не е останало, тъй като тя не прилича на себе си направо.

Вижте Ирен Онтева днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.