Йоанна Темелкова: Аз мелачка? Била съм само с трима!

Гласувайте за статията
Вижте какво разкрива наследницата на Джаро – Йоанна Темелкова

„Чух, че са ме нарекли „мъжемелачка”. Изумена съм, звучи нелепо! Чудя се как ли изглеждат хората, които пишат подобни измислици. И двамата с Мартин (приятеля на Йоанна, с когото е от две години) не обръщаме внимание на клюките. Той ми е казал, че трябва да свиквам да се тиражират разни неистини за мен” – споделя в интервю за „Уикенд” Йоанна Темелкова.
На въпрос колко връзки е имала в живота си, актрисата отвръща: „Не са много – три или четири”.

Йоанна Темелкова

Йоанна Темелкова нагорещи страстите в „Под прикритие“

„Заедно с Мартин Гяуров, който също е актьор, сме от 2 години. И двамата предпочитаме да не го представят като внука на големия оперен певец Николай Гяуров. Но това е неизбежно. Разбираме се чудесно и живеем прекрасно. Срещнахме се в момент, в който бяхме узрели и животът ни беше научил на доста неща” – споделя Йоанна Темелкова.
Около актрисата се разшумя, след като в сериала „Под прикритие” влезе в ролята на дъщерята на Джаро – Ния Туджарова. Героинята й е тръпка на мафиота Иво Андонов (в ролята Захари Бахаров). „Вече осъзнавам, че ролята ми в сериала е голяма отговорност. Със Захари не се познавахме и затова се наложи кратък период да се напаснем” – споделя красивата Йоанна Темелкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар